Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Άγγελος Τόλκας απαντά στα δημοσιεύματα για αγορά νέων επίπλων στο υπουργικό του Γραφείο

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με την προμήθεια νέων  επίπλων για το γραφείο του Υφυπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής κ. Άγγελου Τόλκα, διευκρινίζονται από τον ίδιο τα εξής:

« Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του Υφυπουργού, δεν υπήρχαν χώροι εργασίας και υποδομή γραφείων για το σύνολο των συνεργατών, των υπηρεσιακών παραγόντων και του ίδιου. Η σχετική προμήθεια δεν αφορά σε αντικατάσταση υφιστάμενων επίπλων, όπου δεν θα υπήρχε και σχετική ανάγκη, αλλά για την εξαρχής διαμόρφωση του συνόλου των απαιτούμενων υποδομών γραφείων.

· Ο χώρος που προβλέπεται για τη στέγαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι το κτίριο Κεράνη επί της Λεωφόρου Θηβών και δεν υπήρχε η σχετική υλικοτεχνική υποδομή παρά μόνο άδειοι χώροι. 

· Όπως προκύπτει και από το σχετικό υπηρεσιακό σημείωμα του Υφυπουργού το οποίο περιγράφει μόνο τον απαιτούμενο εξοπλισμό χωρίς καμία απαίτηση κόστους ή περιγραφή επίπλων, πρόκειται για καθόλα νόμιμη και εγκεκριμένη δαπάνη, την οποία έφεραν εις πέρας τα αρμόδια Τμήματα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής μέσα από κάθε νόμιμη και τυπική διαδικασία.

· Προφανώς και η σχετική υποδομή αποτελεί ιδιοκτησία του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής και μόνο.

· Αποτελεί σημαντική κατάκτηση ο έλεγχος δαπανών στο Δημόσιο μέσω της Διαύγειας την οποίαν και σεβόμαστε απόλυτα. Αλλά απαραίτητη είναι και η πλήρης και αντικειμενική αναπαραγωγή των περιεχομένων της στο δημόσιο λόγο και όχι η δημιουργία εντυπώσεων.

Τα στοιχεία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου». 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Κ. Παλουκίδης για οικονομικά της ΔΕΥΑΒ: Με μαθηματική ακρίβεια προς τη χρεοκοπία και την κατάρρευση – Τα επίσημα στοιχεία που «καίνε»!

Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ. Βέροιας, «Ισχυρός Δήμος» Κώστα Παλουκίδη, ανακοινώνονται τα εξής: «Η οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]