Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Νοέμβριος 2019: O δεύτερος πιο θερμός μήνας των τελευταίων 140 ετών

Ο μήνας Νοέμβριος του 2019 είναι ο δεύτερος θερμότερος που έχει ποτέ καταγραφεί στη Γη από το 1880, πίσω από τον Νοέμβριο του 2015, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αμερικανικής Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας , επιβεβαιώνοντας με τη σειρά της ότι διανύουμε μια νέα χρονιά με ρεκόρ ζέστης.

Ο μήνας αυτός βρίσκεται μεταξύ των τριών θερμότερων μηνών Νοεμβρίου στα αρχεία καταγραφής, μαζί με το 2015 και το 2016.

Σύμφωνα με τη NOAA, η μέση θερμοκρασία της γης ήταν τον Νοέμβριο του 2019 υψηλότερη κατά 0,92 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τον μέσο όρο του 20ου αιώνα, των 12,9 βαθμών Κελσίου.

Το έτος 2019, κι ιδίως ο Ιούλιος, έχει καταγράψει απανωτά ρεκόρ. Έως αυτή τη στιγμή, είναι η δεύτερη θερμότερη χρονιά από το 1880, σύμφωνα με τους Αμερικανούς. Το 2016 παραμένει σε σχέση με τον μέσο όρο το θερμότερο (+1,01 βαθμός Κελσίου) σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 20ου αιώνα».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]