Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Νέες ρυθμίσεις στις λαϊκές αγορές του Δήμου Βέροιας (21/12)

Aπό σήμερα 14-12-2020 έως  07-01-2021, στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου Βεροίας (Κοινότητα  Βέροιας-Μακροχωρίου-Αγ. Γεωργίου), επιτρέπεται η συμμετοχή  των πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες), που δραστηριοποιούνται σε αυτές σύμφωνα με την άδειας τους, σε ποσοστό 50% ανά κατηγορία πωλητών.

Πίνακες με τους συμμετέχοντες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας (www.veria.gr) 

Σε όλη την Επικράτεια αναστέλλεται , η δραστηριοποίηση των αδειούχων πωλητών λαϊκών αγορών με τους αντίστοιχους ΚΑΔ – ακόμη και αν περιλαμβάνονται στους ανωτέρω πίνακες , ως εξής:

–      Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων και υποδημάτων, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.82.

–      Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, πλην χαρτικών, ειδών καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.89.

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.

 Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές /κοινό.

 Επιπλέον συνιστούμε στους καταναλωτές κατά την παρουσία τους στην Λαϊκή Αγορά και στα πλαίσια της ατομικής ευθύνης: 

•Να τηρούν τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ covid 19

•Να φροντίζουν την αποφυγή του συνωστισμού στους πάγκους και στους διαδρόμους των  λαϊκών αγορών. Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.

• Να αποφεύγουν  την επαφή με τα χέρια, των προς πώληση προϊόντων (φρούτα και λαχανικά). Η δε τοποθέτηση αυτών σε σακούλες, για  λόγους υγιεινής, να γίνεται από τους πωλητές.   

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]