Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ημαθίας: Η ΝΔ παραδίδει λευκή κόλλα για κάθε σημαντικό εθνικό πρόβλημα

Η ΝΔ από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης της μέχρι σήμερα παραδίδει λευκή κόλλα για κάθε σημαντικό εθνικό πρόβλημα που την καλεί ο λαός και η κοινωνία να λύσει. 

– Για την ακρίβεια, που άφησε να καλπάζει στερώντας το δικαίωμα της επιβίωσης σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους, από κάθε οικογένεια.

– Για την πανδημία που βρέθηκε αντιμέτωπη με τις νεοφιλελεύθερες αγκυλώσεις της ΝΔ που απεχθάνεται το Δημόσιο Σύστημα Υγείας θεωρώντας το “πολυτέλεια”, αν και είναι το μόνο που πραγματικά παλεύει κι αντιστέκεται στην πανδημία. Αποτέλεσμα αυτής της κυβερνητικής αδιαφορίας, είναι δυστυχώς να χάνονται καθημερινά συνάνθρωποι μας και να έχουμε τους χειρότερους δείκτες σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

– Για την Παιδεία, που διαχωρίζει τα παιδιά μας σε πλούσια και φτωχά στερώντας το μέλλον που τους ανήκει, για τα σχολεία μας που γίνονται φορείς εξάπλωσης του κορονοϊού και θύματα των αποφάσεων μιας ανίκανης Υπουργού.

– Για τα σκάνδαλα σε κάθε τομέα της Οικονομίας, της Δικαιοσύνης, της Διαφάνειας, της Ενημέρωσης, των Ατομικών κι Εργασιακών Δικαιωμάτων.

– Για το ξεπούλημα κάθε υγιούς Δημόσιας Επιχείρησης, που θα μπορούσε να κρατήσει όρθιες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τις οποίες έχει ήδη καταδικάσει στην χρεοκοπία, όπως και τα νοικοκυριά που δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις συνεχείς υπέρογκες αυξήσεις.

– Δυστυχώς ο κατάλογος της “Λευκής Κόλλας” δεν τελειώνει και κάθε Έλληνας πολίτης έχει κάνει τον δικό του κατάλογο. Όσο όμως θα βρίσκεται στη κυβέρνηση το κόμμα της ΝΔ αυτός ο κατάλογος θα μεγαλώνει και θα απλώνεται.

Με έκπληξη λοιπόν διαβάσαμε ένα Δελτίο Τύπου της ΝΔ της Ημαθίας, που ασχολήθηκε με την επίσκεψη του Νίκου Παππά, πρώην Υπουργού και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Η αλήθεια είναι ότι χαρήκαμε που έδειξε σημεία ζωής στον τόπο μας. Μέχρι τώρα έχει σιωπήσει, ή καλύτερα έχει αδιαφορήσει, ή έχει κρυφτεί, όταν μπροστά της ορθώνονταν τα μεγάλα προβλήματα του Νομού μας.

Όμως λάθος στιγμή και λάθος θέμα βρήκε για να αφυπνιστεί κι αφού αναφερθήκαμε στις “λευκές κόλλες” της κυβέρνησης, ίσως αυτή τη φορά θα ήταν καλύτερη ιδέα για την τοπική ΝΔ να ακολουθήσει την τακτική της κυβέρνησης τους. 

Χωρίς φυσικά να αναφερθεί στα μεγάλα προβλήματα της Ημαθίας, αρκέστηκε σε υπονοούμενα, και έωλες προσωπικές αναφορές.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας , μάλλον τους έχει ενοχλήσει με τις συνεχείς παρεμβάσεις, δράσεις κι εκδηλώσεις. Για εμάς όμως ο τόπος μας, η κοινωνία της Ημαθίας, οι εργαζόμενοι, οι οικογένειες, η νεολαία, είναι οι προτεραιότητες μας κι αυτούς θα εκφράζουμε και σε αυτούς θα είμαστε δίπλα σε κάθε αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση, όσο κι αν ενοχλούνται τα κατά τόπους κομματικά γραφεία της Ν.Δ. Κι αν πήρατε κάποια μαθήματα από τις παρεμβάσεις μας στα Αγροτικά, στην Παιδεία, την Υγεία, την Οικονομία, από την καθημερινή μας επαφή με τους πολίτες της Ημαθίας, καλό είναι να το μελετήσετε και να μην παραδίδετε “Λευκή Κόλλα”.

Γραφείο Τύπου

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ημαθίας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Αρχών και

Διαβάστε περισσότερα »

Εκδρομή μνήμης και ιστορίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας στην Καππαδοκία

Μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας συμμετείχαν στην επταήμερη εκδρομή στο μαγευτικό Πανόραμα της Καππαδοκίας, που διοργάνωσε το Veria Tours

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]