Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μπάσκετ Γ’ Εθνική Μία πρωταθλήτρια στο τεχνικό team των Αετών Βέροιας!

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Αναστασία Ζουμπόδη.

Η γυμνάστρια στο επάγγελμα και πρωταθλήτρια Ελλάδας πριν μερικά χρόνια με το Brazilian Jiu Jitsu, ανήκει από σήμερα στο τεχνικό team του συλλόγου, καθώς αναλαμβάνει το τμήμα των κοριτσιών.

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων η ίδια, καθώς ελάχιστοι γνωρίζουν πως η Βεροιώτισσα αθλήτρια έχει σπουδαίες επιτυχίες στο παρελθόν και μάλιστα έφτασε στην 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο στους παγκόσμιους αγώνες Brazilian Jiu Jitsu της Μαδρίτης στην Ισπανία το 2015.

Έναν χρόνο αργότερα πήρε την πρόκριση από τα προκριματικά του Άμπου Ντάμπι και τον Μάρτιο του 2017 αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πολωνίας, όπου ένας τραυματισμός στο χέρι την υποχρέωσε σε πρόωρο αποκλεισμό.

Σπούδασε προπονητική στα ΙΕΚ “ΑΚΜΗ”, ενώ έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων άμεσα συνυφασμένα με το επάγγελμα της όπως personal training, TRX Suspension Training, λειτουργική προπόνηση, διατροφικές διαταραχές, ευλυγισία στην εφηβική ηλικία και αναβολικά στον αθλητισμό.

Έχει εργαστεί σε Σχολή Πολεμικών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη, ενώ αυτή την περίοδο εργάζεται ως γυμνάστρια σε δύο γνωστά κέντρα εκγύμνασης στην πόλη της Βέροιας αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας.

Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην οικογένεια των Αετών Βέροιας και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]