Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μουσικές μνήμες Ανατολής” – Συναυλία της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως “Ο Κυριακίδης” διοργανώνει τη συναυλία “Μουσικές μνήμες Ανατολής” το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Η συναυλία πραγματοποιείται ως ένα έμπρακτο ευχαριστώ στους συνανθρώπους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λέσχης για συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα «Λεφτοκάρυα» αποτελούμενα από τους Νατάσα Τσακηρίδου (Τραγούδι), Γιάννης Τσανασίδης (Ποντιακή λύρα), Ιάκωβος Μωυσιάδης (Πολίτικο λαούτο), καθώς και οι Μαριάμ Σεπιτάνου (Τραγούδι), Γιώργος Ασβεστάς (Ούτι), Άννα Κοτσιμανή (Λαούτο), Θωμάς Μπούκτσης (Βιολί), Αλέξανδρος Φειδάντσης (Μπουζούκι).

Είσοδος ελεύθερη

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς της νόσου COVID-19. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση γίνεται με την αρωγή του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επεμβάσεων προνυμφοκτονίας κουνουπιών σε ιδιωτικούς χώρους από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]