Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μήνυμα του Δήμαρχου Βέροιας για το νέο έτος

Αγαπητοί συνδημότες, 

Με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, θα ήθελα να ευχηθώ το 2019 να είναι ένα έτος ελπίδας, δημιουργίας και ανάπτυξης για την πατρίδα και τον τόπο μας. Να είναι μια χρονιά με περισσότερη αγάπη, ειρήνη, αλληλεγγύη και ευημερία για όλο τον κόσμο. 

Για την πόλη μας, τη Βέροια, εύχομαι το νέο έτος να είναι ακόμη πιο δημιουργικό και πιο παραγωγικό ώστε να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των συλλογικών μας στόχων. 

Είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο τη νέα χρονιά, να ενεργοποιήσουμε τις δημιουργικότερες αρετές μας και να αξιοποιήσουμε ακόμα καλύτερα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός πραγματικά χαρισματικού τόπου. 

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος και σας διαβεβαιώνω ότι ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία ώστε ως τοπική κοινωνία να πετύχουμε όλα όσα ονειρευόμαστε, όλα όσα αξίζει και μπορεί να καταφέρει η πόλη μας.

Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, ευημερία και πρόοδο. 

Καλή Χρονιά! 

Ο Δήμαρχος Βέροιας 

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης: Καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Την Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, ενόψει της συμμετοχής αθλητών και αθλητριών της στην τελική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]