Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μην σβήσει η ελπίδα από μια «αριστερή» προκήρυξη

  Με το δίκιο τους χιλιάδες εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι» έχουν ξεσηκωθεί, αφού μετά από 16 χρόνια εργασίας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κινδυνεύουν να μείνουν απ’έξω. Η κυβέρνηση προκηρύσσει 3.000 μόνιμες θέσεις εργασίας, αλλά με νέα κριτήρια.

Οι υποσχέσεις που λάμβαναν οι εργαζόμενοι επί τόσα χρόνια και οι αλλεπάλληλες ανανεώσεις των συμβάσεων εργασίας τους δεν σημαίνουν προφανώς τίποτα και σβήνονται έτσι εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η κυβέρνηση δεν προχωρά στην μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου και θέλει να προκηρύξει εκ νέου διαγωνισμό, γνωρίζοντας ότι θα αφήσει μεγάλο μέρος των ήδη εργαζομένων εκτός.

Ακόμη και αν προχωρήσει στην προκήρυξη θα πρέπει να βρει τρόπο να πριμοδοτήσει με τέτοιο τρόπο τους υφιστάμενους εργαζόμενους στο πρόγραμμα που να καλυφθούν οι θέσεις ολοκληρωτικά.

Αλλιώς η ελπίδα που είχαν τόσα χρόνια θα ξέρουν ότι έσβησε από μια «αριστερή» προκήρυξη θέσεων εργασίας, που τους άφησε έξω μετά από 16 χρόνια δουλειάς. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συνταγματική Αναθεώρηση: Στέγη, έλεγχος συνταγματικότητας, Δικαιοσύνη -Οι τρεις παρεμβάσεις που προτείνει η ΝΔ

Σημαντικές παρεμβάσεις σε τρία επίπεδα που εκσυγχρονίζουν τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα, αντιμετωπίζοντας παθογένειες δεκαετιών, φέρνει η πρόταση

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]