Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μηλοπαραγωγοί Ροδοχωρίου: Στους δρόμους χθες, για μείωση κόστους και συνδεδεμένη ενίσχυση

Σε οχτώ συνολικά περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, έγινε ταυτόχρονα χθες η κινητοποίηση των μηλοπαραγωγών, στο πλαίσιο απόφασης που ελήφθη στις αρχές της περασμένης εβδομάδας σε πανελλαδική σύσκεψη στην Αγιά. Κεντρικό αίτημα στην κινητοποίηση η διατήρηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης και με τη νέα ΚΑΠ για τα μήλα, καθώς και η στήριξη των αγροτών για να αντιμετωπίσουν το κόστος παραγωγής. Κινητοποίηση με τρακτέρ έκαναν και οι μηλοπαραγωγοί στο Ροδοχώρι Ημαθίας, ζητώντας αναπλήρωση του χαμένου τους εισοδήματος. Στο ψήφισμα που παρέδωσαν στον δήμο Νάουσας, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι η παράλληλη αύξηση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, του πετρελαίου και των ζωοτροφών, στα αγροτικά μέσα και εφόδια αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στο να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να παράγουν.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Φορτσάρουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: Δεύτερη ημέρα διαμαρτυριών έξω από την Τούμπα για την πώληση του Κωνσταντέλια

Βαρύ παραμένει το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθώς η αποχώρηση του Γιάννη Κωνσταντέλια για τη Bundesliga και τη Ντόρτμουντ πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων.

Διαβάστε περισσότερα »

Ξεκινάει σήμερα στην Τσούπελη, το Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ, με την Μαρία Κατηρτζίδου

Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου, το Κινητό Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, που βγαίνει σε δρόμους, γειτονιές και πεζόδρομους,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]