Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ

Έως και σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://stegastiko.minedu.gov.gr/  Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα, να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχος ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ και να είναι κάτοχος Α.Φ.Μ.  Η υπηκοότητα συνδέεται μόνο με το πρόσωπο του φοιτητή και όχι με των γονέων ή κηδεμόνων αυτού.

Πριν προχωρήσετε σε δημιουργία αίτησης για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, θα πρέπει πρώτα να έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2018. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτησή σας θα απορριφθεί αυτόματα με την υποβολή της.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Δημητριάδης: «Στο Μαξίμου είχα δύο συνεργάτες που παρακολουθούσαν μόνο τα τοπικά ΜΜΕ για να υπάρχει επαφή με την περιφέρεια»

Στον τρόπο επικοινωνίας της κεντρικής εξουσίας με την περιφέρεια αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, περιγράφοντας πρακτικές που εφάρμοζε κατά τη θητεία

Διαβάστε περισσότερα »

Μεγαλύτερα κίνητρα κατά της φοροδιαφυγής προτείνουν παράγοντες της Αγοράς για ενίσχυση των ηλεκτρονικών πληρωμών και περιορισμό μετρητών

-ΑΑΔΕ: Παράταση φορολογικών ρυθμίσεων που συνδέονται με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές Οι υποθέσεις των επιχειρήσεων Pizza Fun και «Χωριάτικο», που διερευνώνται

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]