Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μέσα σε δύο μήνες, πάνω από 700 αιτήσεις για αναδοχή και υιοθεσία

Ξεπέρασαν τις 700 οι αιτήσεις για αναδοχή και υιοθεσία κατά τους πρώτους δύο μήνες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ανακοίνωσε χθες η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, κατά την ομιλία της, στο πλαίσιο του διήμερου επιμορφωτικού Εργαστηρίου για την Αναδοχή και την Υιοθεσία, που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής. Ειδικότερα, βρίσκονται σε εξέλιξη και επεξεργασία 739 αιτήσεις υποψήφιων ανάδοχων γονέων εκ των οποίων 606 για υιοθεσία και 133 για αναδοχή. Την πλατφόρμα έχουν επισκεφθεί 2.500 άτομα, ενώ στο ηλεκτρονικό σύστημα υπάρχουν 71 ηλεκτρονικοί φάκελοι για το παιδί. Πρόκειται για μια μεταρρύθμιση που εάν λειτουργήσει σωστά, θα δώσει νόημα ζωής σε πολλά ζευγάρια και ένα οικογενειακό περιβάλλον σε δεκάδες παιδιά που δεν τους έδωσε η ζωή τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενεργοποίηση των νέων μέτρων για ρύθμιση οφειλών Ανοίγουν οι 72 δόσεις, νέος εξωδικαστικός και προστασία πρώτης κατοικίας

Tο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των μέτρων για τη ρύθμιση οφειλών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ κ χρηματοδοτικούς φορείς μετά την πρόσφατη νομοθέτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα »

O Γρηγόρης Δημητριάδης μιλά στον Θανάση Λάλα για όλα: Την πολιτική διαδρομή του, τη θητεία στο Μαξίμου, τις κόντρες με επιχειρηματίες

Ο Γρ. Δημητριάδης μιλά για πρώτη φορά δημόσια για όλους και για όλα. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης σπάει τη σιωπή του και μιλά

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]