Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μεγάλη η συμπαράσταση των σχολείων της Βέροιας στον Όμιλο προστασίας παιδιού.

Με ισχυρό το αίσθημα της αλληλεγγύης οι μαθητές των Λυκείων της Βέροιας συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν στο Δ.Σ. του Ομίλου για να μην λείψει τίποτα από κανένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τόσο η σχολική κοινότητα του 5ου Γενικού Λυκείου Βέροιας με την αμέριστη συμπαράσταση του Δ/ντη τους κύριου Σταμάτη Χρυσή όσο και το 3ο Γενικό Λύκειο Βέροιας και η Δ/ντρια τους κυρία Αναστασία Καρακώστα με σύνθημα το « Νοιάζομαι και δρώ » απέδειξαν στη πράξη το πόσο ανεπτυγμένο είναι το αίσθημα της φιλαλληλίας στους έφηβους και στα παιδία του σήμερα.

Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά που συνέβαλαν στην βελτίωση των συνθηκών της ποιότητας της ζωής κάποιων λιγότερο τυχερών παιδιών και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία, αγάπη ,αισιοδοξία και έμπνευση για ένα καλύτερο μέλλον.

Tέλος, ευχαριστούμε ολόθερμα το σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων κ την πρόεδρο του 10ου δημοτικού σχολείου Ελισάβετ Τζελέπη για την ευγενική προσφορά την περίοδο των Χριστουγέννων του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ στον Όμιλο προστασίας παιδιού. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αξίζει να επιβραβεύονται τέτοιες αγαθοεργίες που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι πολίτες σε κοινωνικά προβλήματα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]