Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ επανήλθε το ρεύμα στο Σέλι (Εικόνες)

Παρά τις μεγάλες και εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του Σελίου από την χιονόπτωση και τα πεσμένα δέντρα, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν τις βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος και πριν από λίγο επανήλθε το ηλεκτρικό ρεύμα σε μεγάλο μέρος του χωριού.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα (Τετάρτη 12/01),  επανήλθε η ηλεκτροδότηση, μετά από το απόγευμα της Δευτέρας (10/01) που βυθίστηκε όλο το χωριό στο σκοτάδι. 

Συγχαρητήρια στους άνδρες του ΔΕΔΔΗΕ που πραγματικά κατάφεραν το ακατόρθωτο μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης: Καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Την Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, ενόψει της συμμετοχής αθλητών και αθλητριών της στην τελική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]