Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Με υγεία» να αξιοποιήσουμε το φετινό εμβολιαστικό δώρο από τον «Άι-Βασίλη»

Η φετινή σημασία της ευχής «Με υγεία» έχει αποκτήσει ουσία και περιεχόμενο και δεν αποτελεί μια τετριμμένη  φράση από συνήθεια. Το λέμε και το εννοούμε για εμάς, τις οικογένειες, τους φίλους και όλο τον κόσμο που χειμάζεται εδώ και τόσο καιρό από έναν ιό, που καλό θα είναι να μην τον υποτιμούμε, να τον κοιτάξουμε κατάματα και να τον αντιμετωπίσουμε όχι με λεονταρισμούς ή σενάρια φαντασίας, αλλά με μέτρα προστασίας.

Παράλληλα όπως είπε και ο γιατρός Σωτήρης Κουπίδης στην συνέντευξη που φιλοξενεί το σημερινό κύριο θέμα μας, να καταλάβουμε την σημασία του φετινού δώρου που ήρθε από την καμινάδα και έφερε ως Άι-Βασίλης, η επιστήμη και δεν είναι άλλο από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Όπως συνέβη με τόσες ασθένειες διαχρονικά, που θέρισαν την ανθρωπότητα και εξαλείφθηκαν ή περιορίστηκαν χάρη σε κάποιο αντίστοιχο εμβόλιο, έτσι και τώρα η απόκτηση ανοσίας θα φέρει πίσω τις ζωές μας, την ελευθερία μας που έχουμε στερηθεί τόσο καιρό.

Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Για την ενίσχυση των αθλητριών του συλλόγου ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ Βέροιας η συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη

 Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με έντονο κοινωνικό και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΕΡΟΗ Βέροιας. Η συναυλία θα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]