Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με κάμερες και συναγερμό «φυλάνε» τα κεράσια!!!

Το είδαμε και αυτό στο Μακροχώρι, στην περιοχή της γέφυρας του 66.

Ταμπέλα σε χωράφι με κερασιές που προειδοποιεί ότι υπάρχουν κάμερες και συναγερμός, προφανώς για την προστασία της παραγωγής.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά με τις βροχές και το χαλάζι, τα κεράσια πλέον είναι πολύτιμο είδος και θα πρέπει να φρουρείται, αν κρίνουμε και από τις τιμές τους, που λόγω της έλλειψης τους έχουν αποκτήσει φέτος πολύ αλμυρή γεύση.

Επομένως ο παραγωγός που είδε να σώζεται η παραγωγή από τα καιρικά φαινόμενα, αποφάσισε να περιφρουρήσει τα κεράσια του με σύστημα συναγερμού και κάμερες!

Για τους επίδοξους που θα απλώσουν το χέρι να κόψουν κερασάκι, να γνωρίζουν ότι θα αισθανθούν σα να ληστεύουν τράπεζα!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]