Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Lockdown σε όλη την χώρα εξετάζει η κυβέρνηση μετά τα 1547 κρούσματα σήμερα!

Ολοταχώς για lockdown η χώρα.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika.gr, φαίνεται πως στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης συζητείται όλο και περισσότερο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνει την απόφαση ακόμα και συντομότερα, πριν η κατάσταση οδηγηθεί σε μη αναστρέψιμη κατάσταση.

@@ads-307@@

Η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ οδηγεί την χώρα σε γενικό lockdown. Μία μέρα όπως σήμερα, 28η Οκτωβρίου, όπου τόσο για το Δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα και συνεπώς για τα διαγνωστικά κέντρα, είναι αργία.

Οι ψίθηροι ήταν πολλοί από το πρωί και τελικά επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πριν από λίγο 1547 κρούσματα και πλέον η χώρα βαίνει προς γενικό lockdown τις επόμενες μέρες. Η ημερομηνία ορόσημο ήταν η 9η Νοεμβρίου αλλά πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να περιμένει μέχρι εκείνη την ημερομηνία καθώς η κατάσταση θα έχει ξεφύγει. Ήδη το σύστημα Υγείας αρχίζει να πιέζεται και όλοι φοβούνται για το χειρότερο.

Προς lockdown όλη η χώρα αλλά πριν η κυβέρνηση πατήσει το κουμπί, θα ανακοινώσει νέα μέτρα. Ποια θα είναι αυτά; Η εστίαση θα κλείνει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9 μ.μ. ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχει και απαγόρευση εξόδου από περιοχές που είναι στο επίπεδο 3. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τοπικό lockdown των Σερρών, ίσως μέχρι την Παρασκευή ανακοινωθεί περιορισμός και στις Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Φόβος ότι θα κρούσματα θα ξεπεράσουν τα 2500 την επόμενη εβδομάδα

@@ads-307@@

Πλέον και οι λοιμωξιολόγοι βλέπουν ότι τα μέτρα που αποφασίστηκαν δεν αποδίδουν όσο θα έπρεπε ενώ η κατάσταση φαίνεται πως βγαίνει εκτός ελέγχου. Πολλοί επιστήμονες, από την επιτροπή λοιμωξιολόγων θεωρούν δεδομένο ότι τα κρούσματα τις επόμενες μέρες θα ξεπεράσουν τις 2.500 ενώ θα αυξηθούν δραματικά οι θανόντες και οι διασωληνωμένοι. Η απόφαση για ολικό Lockdown φαίνεται πως βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού. Μαλιστα, φαίνεται αποφασισμένος να την πάρει και νωρίτερα απ’ όσο αρχικά υπολογιζόταν.
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛΣΤΑΤ: «Η Ελλάδα και φέτος μεταξύ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού στη Στατιστική»

Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα καταγράφει αξιόλογη παρουσία στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική, που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα »

Κομισιόν: H Ελλάδα βγαίνει από το καθεστώς παρακολούθησης μετά από χρόνια μεταρρυθμίσεων και προσαρμογής – Μητσοτάκης: «Κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από 16 χρόνια»

Ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία σηματοδοτεί η ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]