Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κυριακάτικες διαδρομές και με ταξί στις ανθισμένες ροδακινιές σε συνεργασία του ΤΟΒ με τον τοπικό Συνεταιρισμό

Ένα ακόμα τουριστικό προϊόν δημιούργησε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με μια ακόμα επαγγελματική ομάδα της πόλης, τον Συνεταιρισμό ιδιοκτητών ταξί Βέροιας, στηρίζοντας τις αυριανές κυριακάτικες δράσεις στις Ανθισμένες Ροδακινιές!

Πρόκειται για δυο τουριστικές διαδρομές, χαμηλού κόστους, με στάση 15΄λεπτών, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να θαυμάσουν τα δέντρα από κοντά, να υπάρχουν και οι διαδρομές που θα κάνουν τα ταξί προς τον κάμπο της Βέροιας:

Η 1η διαδρομή ξεκινά από το κέντρο της πόλης και φτάνει έως το χωριό Μέση με τα υπέροχα ολάνθιστα χωράφια! Η 2η διαδρομή ξεκινά από το κέντρο της πόλης, κατηφορίζει προς το χωριό Μέση, συνεχίζει προς την Κουλούρα και από εκεί προς το χωριό Άμμος και επιστρέφει στην πόλη της Βέροιας αφού γίνει ένα διάλλειμα 15΄για την απαραίτητη φωτογράφιση στα ανθισμένα δέντρα.

Το κόστος της διαδρομής ανέρχεται στα 20 ευρώ, τα οποία μπορούν να μοιραστούν τα μέλη μιας παρέας, ενώ την εμπειρία των Ανθισμένων Ροδακινιών, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν και να χαρούν και Άτομα με Αναπηρίες καθώς ο Συνεταιρισμός ιδιοκτητών ταξί Βέροιας, διαθέτει κατάλληλο αυτοκίνητο-ταξί για να εξυπηρετήσει!

Για όποιους λοιπόν θέλουν να πάρουν την Κυριακή το δικό τους «Τουριστικό Ταξί» μπορούν να καλέσουν στο 23310 -62555 ή 62666.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]