Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ξεκινούν τα μεγάλα έργα της ΔΕΥΑΝ σε Επισκοπή, Κοπανό, Χαρίεσσα, Αγγελοχώρι και Πολυπλάτανο

Σε φάση ανακήρυξης του αναδόχου βρίσκεται το έργο «Κεντρικοί Εξωτερικοί Αποχετευτικοί Αγωγοί Πεδινών Οικισμών Διευρυμένου Δήμου Νάουσας» της ΔΕΥΑΝ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 6.819.371 ευρώ και αφορά την κατασκευή των κεντρικών αποχετευτικών αγωγών των Τ.Κ. Επισκοπής, Κοπανού, Χαρίεσσας, Αγγελοχωρίου και Πολυπλατάνου και τη σύνδεσή τους με το κεντρικό δίκτυο. Στο έργο περιλαμβάνεται η κατασκευή και δύο αντλιοστασίων (υποστηρικτικού και κύριου) στην περιοχή Αγγελοχωρίου, για την προσαγωγή των λυμάτων των τεσσάρων οικισμών.

Ένα ακόμη έργο της ΔΕΥΑΝ που ξεκινά σύντομα είναι το έργο «Εγκατάσταση συστήματος αντλιοστασίου με νέα υδατοδεξαμενή υδροδότησης τοπικής κοινότητας Επισκοπής», που αφορά τη νέα υδατοδεξαμενή της Τ.Κ. Επισκοπής.

«Είναι δύο ακόμη σημαντικά έργα της ΔΕΥΑΝ, στο πλαίσιο της δέσμευσης της διοίκησής μας για την αναβάθμιση των υδρευτικών και αποχετευτικών υποδομών του Δήμου Νάουσας και της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας» τονίζει ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού οργάνου (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεδρίαση πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2026 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλεξάνδρεαις επί της οδού Εθνικής Αντίστασης

Διαβάστε περισσότερα »

19-23 Σεπτεμβρίου 2026 – ΚΕΠΑ: Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έρχεται Βέροια, με 10 ταινίες και ελεύθερη είσοδο

Ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού προγράμματος του 28ου Thessaloniki Documentary Festival, παρουσιάζεται σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας την πολιτιστική αποκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]