Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο πρίγκιπας Κάρολος

Ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορονοϊό, μεταδίδει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Παράλληλα η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Εμφανίζει ήπια συμπτώματα αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση και εργάζεται από το σπίτι του τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως».

Ο 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του θρόνου, βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρείται πολύ πιθανό ο Πρίγκιπας Κάρολος να κόλλησε τον κορονοϊό από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό καθώς συναντήθηκε μαζί του στις 10 Μαρτίου και λίγες ημέρες αργότερα ο Αλβέρτος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Εξέταση έκανε και η Καμίλα, όμως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Η πρόληψη ξεκινά με μια μέτρηση»: Με επιτυχία η δράση για την υπέρταση στο Δημαρχείο Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, στο Δημαρχείο Νάουσας, η δράση δωρεάν μετρήσεων αρτηριακής πίεσης για τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]