Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κορωνοϊός: Τα νέα κρούσματα την Κυριακή στην Ημαθία (24/1)

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (24/1) ότι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ημαθία είναι 2, σε σύνολο 334 κρουσμάτων πανελλαδικά, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 151.980 πανελλαδικά και στην Ημαθία 3.154. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 24, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 5646 θάνατοι. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 288 ασθενείς, ενώ 1.068 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.
Κατά το προηγούμενο 24ωρο διενεργήθηκαν 5.776 μοριακοί έλεγχοι και 6.097 rapid test. Το ποσοστό θετικότητας διαμορφώθηκε στο 2,81%.

Αναλυτικά τα κρούσματα ανά Π.Ε.:
  • Αττική 162
  • Θεσσαλονίκη 26
  • Αιτωλοακαρνανία 10
  • Αχαΐα 4
  • Βοιωτία 9
  • Γρεβενά 1
  • Δράμα 1
  • Έβρος 9
  • Εύβοια 12
  • Ζάκυνθος 1
  • Ηλεία 1
  • Ημαθία 2
  • Ηράκλειο 1
  • Θήρα 7
  • Ιωάννινα 10
  • Καβάλα 1
  • Κάλυμνος 1
  • Καρδίτσα 1
  • Κιλκίς 1
  • Κοζάνη 6
  • Κορίνθια 5
  • Λακωνία 7
  • Λάρισα 11
  • Λασίθι 1
  • Λέσβος 3
  • Μαγνήσια 8
  • Μεσσηνία 2
  • Ξάνθη 4
  • Πιερία 6
  • Ρέθυμνο 1
  • Σέρρες 3
  • Σποράδες 1
  • Τρίκαλα 1
  • Χαλκιδική 8
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ’ Παύλεια | Με επιτυχία το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού συνεδρίου για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Το πρωί της Τετάρτης, 3ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού Συνεδρίου στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διαθέσιμο το ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι «Ποδηλατούπολη – Ποδηλατώ με ασφάλεια στη γειτονιά μου»

Με την ευκαιρία  της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου 2026, ο Δήμος Αλεξάνδρειας διοργανώνει ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]