Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κοπή Βασιλόπιτας και οικονομική ενίσχυση από την Ιερά Μητρόπολη στο ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. Βεροίας

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας, όπου τέλεσε Αγιασμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους 2022 παρουσία των τοπικών αρχών, των εθελοντών, των φίλων και του προσωπικού του Κέντρου.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές, παρέδωσε οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Κέντρου και μοίρασε συμβολικά δώρα σε όλα τα παιδιά, καθώς επίσης και χριστουγεννιάτικες σοκολάτες με τη Γέννηση του Χριστού προσφορά της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Βεργίνης, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την πρόεδρο του Κέντρου κ. Μελίνα Δαμιανίδου και τους άξιους συνεργάτες της για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βεροίας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και η πρόεδρος του Κέντρου κ. Μελίνα Δαμιανίδου, η οποία εξέφρασε και τις θερμές ευχαριστίες της.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]