Μόλις την Πέμπτη το πρωί άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων επιδόματος γέννησης και θα κλείσει για το σαββατοκύριακο μετά από μόλις δύο ημέρες λειτουργίας. Αιτία είναι οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της ηλεκτρονικής υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ), κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (22/02 και 23/02). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η πλατφόρμα θα είναι πάλι διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου.

Ενεργοποίηση των νέων μέτρων για ρύθμιση οφειλών Ανοίγουν οι 72 δόσεις, νέος εξωδικαστικός και προστασία πρώτης κατοικίας
Tο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των μέτρων για τη ρύθμιση οφειλών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ κ χρηματοδοτικούς φορείς μετά την πρόσφατη νομοθέτησή τους.







