Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κέντρο Υγείας Βέροιας: «Ενδυναμώνουμε τους Γονείς, Διευκολύνουμε τον Θηλασμό» – Στα πλαίσια του εορτασμού της Πανελλήνιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού

Στα πλαίσια του εορτασμού της Πανελλήνιας  Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου) το Μαιευτικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Βέροιας διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια με θέμα «Ενδυναμώνουμε τους Γονείς, Διευκολύνουμε τον Θηλασμό».

Ο φετινός στόχος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA) είναι  η υποστήριξη και των δύο γονέων ώστε να ενδυναμωθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους σε σχέση με τον θηλασμό. Η αντικειμενική πληροφόρηση βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα, η δικτύωση και η δραστηριοποίηση όλων των φορέων, λειτουργεί έτσι ώστε, να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τις θηλάζουσες. Οι μέλλουσες μητέρες και μπαμπάδες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα και την τέχνη του μητρικού θηλασμού. Επιπρόσθετα στην παρέα μας θα παρευρίσκονται μητέρες που θηλάζουν ή θήλασαν, οι οποίες θα μοιραστούν την εμπειρία τους.

Τα βιωματικά  σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον ισόγειο χώρο του Κ.Υ Βέροιας (πρώην ΙΚΑ) από 1/11/2019 έως 7/11/2019 10:00π.μ – 12μ.μ. Καλούμε όλες τις μέλλουσες μητέρες να συμμετέχουν. 

Δηλώσεις συμμετοχής από 21/10/2018 έως 31/10/2018 (8:00π.μ.- 14:00μ.μ.) στα τηλέφωνα 2331024661, 2331021863 & 2331022332 ( κα Καλλιούπη Αναστασία, κα Χαραλαμπίδου Δέσποινα).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριακή 25 Οκτωβρίου: «Ζει και βασιλεύει…»: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρουσιάζει την Κυριακή 25-10-26 στο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]