Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα-“Κουνήθηκε” αισθητά και η Βέροια

Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ ταρακούνησε το κέντρο της Βέροιας πριν από λίγο γύρω στις 12:15 το μεσημέρι της Τετάρτης(03/3/2021).  Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Ελασσόνας, ενώ έγινε αισθητός μέχρι και την Αττική. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛΣΤΑΤ: «Η Ελλάδα και φέτος μεταξύ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού στη Στατιστική»

Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα καταγράφει αξιόλογη παρουσία στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική, που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα »

Κομισιόν: H Ελλάδα βγαίνει από το καθεστώς παρακολούθησης μετά από χρόνια μεταρρυθμίσεων και προσαρμογής – Μητσοτάκης: «Κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από 16 χρόνια»

Ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία σηματοδοτεί η ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]