Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ημερίδα για την Αυτογνωσία στη Γαστρονομία στο Μουσικό Καφενείο “Σείριος” στη Νάουσα

Το Μουσικό Καφενείο Σείριος γιορτάζοντας μαζί με την πόλη, διοργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις με την «Νάουσα Πόλη του Οίνου» την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη στις 21:00 Ημερίδα με θέμα: «Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία».

Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος (Δημιουργός Γεύσεων, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σοκολάτας και Βραβευμένος Σέφ) και η Βίκυ Τσίγγα (Συγγραφέας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανέλιξης και Προσωπικών Δεξιοτήτων, Δημοσιογράφος) θα μας μιλήσουν για το πώς η Αυτογνωσία μπορεί να παντρευτεί με την Γαστρονομία.

Περιληπτικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν:

-Το στοίχημα

-Η πολυτέλεια του τραπεζιού

-Το αδικημένο παιδί

-Το αμπέλι

-Το καλάθι με τα καλούδια

-Ένα εξαίσιο γαμήλιο δείπνο

-Η μεγάλη προσβολή

-Πως οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας, μας επηρεάζουν

-Πως επιδρούν άμεσα στο σώμα μας, και στην τροφή μας

-Η Δύναμη του Λόγου και η Δύναμη της Σκέψης

-Τι σημαίνει μαγειρεύω και τρώω Συνειδητά.

-Τι χρειάζεται να κάνω έτσι ώστε η Ζωή μου και η τροφή μου να είναι Όμορφη και Νόστιμη.

Συμμετοχή: 6 ευρώ (Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γηροκομείο Νάουσας)

Στο τέλος της Ημερίδας θα δοθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη στις 21:00 το Μουσικό Καφενείο Σείριος θα παρουσιάσει στα πλαίσια της μεγάλης γιορτής της πόλης «Νάουσα Πόλη του Οίνου» ως παράλληλη εκδήλωση μία διαφορετική γευσιγνωσία. Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος (Δημιουργός Γεύσεων, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σοκολάτας και Βραβευμένος Σεφ) θα παρουσιάσει Δημιουργίες Σοκολάτας και πώς αυτές ταιριάζουν με μία Ράμνιστα Κυρ Γιάννη, με ένα Λευκό Σημείο Στίξης Μπουτάρη και ένα Ροζέ Αφρώδες Σημείο Στίξης. Οι προκλήσεις μεγάλες και πολλές για τον δημιουργό, αλλά και για τους επίδοξους γευσιγνώστες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συμμετοχή: 6 ευρώ (Περιλαμβάνει Γευσιγνωσία τριών κρασιών και σοκολάτας)

Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη στις 22:30 θα πραγματοποιηθεί (μετά τη γευσιγνωσία) αφιέρωμα σε τραγούδια για το κρασί (πρώτο μέρος) και στην συνέχεια το γνωστό ποιοτικό ελληνικό πρόγραμμα του Σείριου με τη Δήμητρα Καραφούσια, τον Αποστόλη Ζαφειρίου και τον Τρύφωνα Μπάιτση.

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2332022647-6972726623

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επεμβάσεων προνυμφοκτονίας κουνουπιών σε ιδιωτικούς χώρους από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα »

Ανακοίνωση: Νέο πρόγραμμα συνεργείων για το Έργο Αστικής επίγειας καταπολέμησης κουνουπιών έως την Παρασκευή, 7 Αυγούστου

Ανακοινώνεται από τον Δήμο Αλεξάνδρειας το πρόγραμμα Αστικής Επίγειας Καταπολέμησης Κουνουπιών για την εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα 3, έως και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]