Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η θερμοκρασία ανεβαίνει στο Αιγαίο…

Χωρίς καμία διάθεση να φουσκώσουμε τα πράγματα ή να υπερβάλλουμε, η κατάσταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι σε κρίσιμη φάση.

Ο Σουλτάνος Ερντογάν δεν καταλαβαίνει τίποτα και για δική του εσωτερική κατανάλωση έφτασε να κατηγορήσει τους Έλληνες ότι πανηγύριζαν για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κωνσταντινούπολης.

Διαρρέουν ότι τρύπησαν έξω από την Πάφο και ετοιμάζονται να τρυπήσουν και προς Καστελόριζο, ακολουθώντας την γνωστή προκλητική τακτική τους. Από την πλευρά μας περιμένουμε τα αντανακλαστικά της Ε.Ε., αλλά εκεί κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί ο Τούρκος δεν είναι παίκτης που θα φοβηθεί εύκολα και θα μαζευτεί.

Η ψυχραιμία που έχει επιδείξει η ελληνική και κυπριακή πλευρά είναι η πρέπουσα, ωστόσο καλές ήταν και οι χθεσινές δηλώσεις Κατρούγκαλου, ο οποίος στις προθέσεις των Τούρκων να τρυπήσουν στο Καστελόριζο, απάντησε ότι η Ελλάδα έχει Πολεμικό Ναυτικό που έχει σαφείς διαταγές για αυτούς που παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα στο Αιγαίο εις βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά είναι προεκλογικοί λεονταρισμοί του Σουλτάνου, που θα κοπάσουν μετά τις εκλογές…θα κοπάσουν όμως; 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τουρισμός για Όλους 2026: Ανοίγουν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher έως 600 ευρώ

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» επιστρέφει για τη διετία 2026-2027 για χιλιάδες νοικοκυριά που προγραμματίζουν τις διακοπές τους εντός της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα »

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στις σημερινές κληρώσεις του Europa League και του Conference League

Τους υποψήφιους αντιπάλους του στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμαθε ο ΠΑΟΚ καθώς έγιναν  γνωστά τα υπογκρούπ των κληρώσεων σε Europa και Conference League.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]