Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η περιφορά του Επιταφίου στην Κυριώτισσα (Φωτό – Βίντεο)

Πλήθος κόσμου συνόδευσε με κατάνυξη την περιφορά του Επιταφίου στην ενορία του Αγίου Σάββα (Κυριώτισσα).

Μπροστά παιδιά που κρατούσαν τον Σταυρό και τα εξαπτέρυγα, ακολουθούσε ο ανθοστολισμένος Επιτάφιος που κρατούσαν ενορίτες και πίσω ο Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Φάκας και ο πατέρας Σάββας Τσάκαλος, συνοδεία των ψαλτών και της χορωδίας να ψέλνουν τα Εγκώμια του Επιταφίου.

Η περιφορά ακολούθησε την διαδρομή από την οδό Λουτρού, ανέβηκε την Μητροπόλεως, έκανε στάση στην πλατεία Ωρολογίου, από την Μάρκου Μπότσαρη πέρασε την πλατεία Τσερμενίου, έστριψε από το Γιολα Γκελντι, για να βγει στο Βυζαντινό Μουσείο και να επιστρέψει από την Ρήγα Φεραίου πίσω στο ναό.

Μια από τις μεγαλύτερες σε απόσταση περιφορές στην Βέροια,που στο τέλος της πέρασαν και προσκύνησαν με ευλάβεια όλοι οι πιστοί τον Επιτάφιο και ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση!!!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]