Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Πανελλήνια Ένωση Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, θα αποφασίσει για τη λειτουργία τους

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας κλείνουν από σήμερα και για 14 ημέρες όλες οι εκπαιδευτικές δομές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας τα Φροντιστήρια θα στηρίξουν και θα σεβαστούν σήμερα την απόφαση του Υπουργείου, όμως για τις επόμενες 13 ημέρες, θα ακολουθήσει ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου τους, με την επίσημη απόφαση των Φροντιστηρίων της χώρας, που πλήττονται, ως επιχειρήσεις, από αυτή την απόφαση. Οπότε αναμένεται σήμερα να μιλήσουν προφανώς με την κυβέρνηση και να αποφασίσουν τι θα κάνουν για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήλωση του Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

«Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που η ευθύνη απέναντι στην πατρίδα γίνεται απόφαση ενός ολόκληρου λαού. Η 28η Οκτωβρίου 1940 υπήρξε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]