Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Όλγα Καστανά στο πλευρό του Κώστα Ναλμπάντη

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που σηματοδοτεί τους αγώνες και τις κατακτήσεις του γυναικείου φύλου τόσο στην κοινωνική όσο και στην πολιτική ζωή, επέλεξε ο κ. Όλγα Καστανά για να ανακοινώσει την συμπαράταξη της στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη.

Η κ. Καστανά, συναντήθηκε με τον κ. Ναλμπάντη στο πολιτικό του γραφείο επί της οδού Βετσοπούλου και συμφώνησε να είναι στις εκλογές του Μαΐου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του. Προηγουμένως εξέφρασε την πίστη της στον καθαρό πολιτικό αγώνα που καταβάλλεται συνολικά από την παράταξη «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ», και δήλωσε έτοιμη να ενώσει τις δυνάμεις της στον κοινό σκοπό για ένα καλύτερο μέλλον στην ζωή του τόπου.

Απ τη μεριά του ο κ. Ναλμπάντης εξέφρασε την ικανοποίηση του και δήλωσε ότι είναι τιμή για τον ίδιο και την παράταξη του να πλαισιώνεται το ψηφοδέλτιο από δυναμικές παρουσίες στον χώρο της αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής ζωής του τόπου, σαν αυτή της κ. Καστανά.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Όλγα Καστανά είναι εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος. Είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του κ. Φώτη Δημητριάδη. Είναι δασκάλα παραδοσιακών χωρών με πολυσχιδή δραστηριότητα στον τομέα της διατήρησης των παραδόσεων του τόπου.


Πρωτοβουλία γυναικών υποψηφίων


Βόλτα στην αγορά της Αλεξάνδρειας έκαναν την Παρασκευή το πρωί, υποψήφιες του συνδυασμού «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» του υπ. Δημάρχου Κώστα Ναλμπάντη, μοιράζοντας φυλλάδιο με μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Οι κυρίες, Καραγιαννίδου Μαρία, Κορτσινίδου Μαριάννα, Λιακοπούλου Ζωή και Κυροπούλου Διονυσία, είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τη θέση της γυναίκας στην αυτοδιοίκηση συνομιλώντας με συμπολίτες και συμπολίτισσες στους δρόμους και τα καταστήματα της πόλης.

Με την ευκαιρία επισκέφθηκαν τα γραφεία διαφόρων τοπικών Μέσων Ενημέρωσης καθώς και χώρους εργασίας όπου συνομίλησαν με εργαζόμενες γυναίκες.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κώστας Ναλμπάντης, συνεχάρη τις υποψήφιες για την πρωτοβουλία που είχαν και εξέφρασε την ευχή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η συμμετοχή των γυναικών να είναι αισθητά αυξημένη. 

  

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επεμβάσεων προνυμφοκτονίας κουνουπιών σε ιδιωτικούς χώρους από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]