Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Νάουσα δείχνει να «σέρνει» πρώτη τον χορό της τουριστικής ανάπτυξης

Πριν λίγες ημέρες από την παρούσα στήλη, επισημαίναμε την ανάγκη ουσιαστικών κινήσεων και έργων στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης και όχι απλώς ατέρμονων συζητήσεων.

Οι προτάσεις του συλλόγου ξενοδόχων Ημαθίας που δημοσιεύουμε σήμερα(σελ 10), αφορούν την περιοχή της Νάουσας, είναι πολύ συγκεκριμένες και στοχεύουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Συνακόλουθα η επαφή του δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα με τον πρύτανη του ΑΠΘ και οι συζητήσεις για ίδρυση προγραμμάτων σπουδών στη Νάουσα με αντικείμενο τον Τουρισμό, ανοίγει παράλληλα και άλλο δρόμο ανάπτυξης.

Την ώρα που στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας γίνονται κινήσεις και αποχωρήσεις για εντυπώσεις, στη Νάουσα σήκωσαν μανίκια και «χτίζουν» ανάπτυξη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ελλάδα και άλλα 8 κράτη-μέλη ζητούν περισσότερο χρόνο για τους νέους ελέγχους

Εννέα χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ζητούν περισσότερο χρόνο για να θέσουν σε εφαρμογή τους νέους συνοριακούς ελέγχους στα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]