Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η μερίδα του λέοντος στην Κεντρική Μακεδονία αλλά και στην Ημαθία για τα μαθητικά δρομολόγια

Η υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών κ. Χαρίτση μπήκε, και η πρώτη κατανομή ύψους 70 εκατ. ευρώ από τους Κ.Α.Π. εγκρίθηκε… Ο λόγος για τις δαπάνες μεταφοράς μαθητών, στις Περιφέρειες της χώρας, για το σχολικό έτος 2018-2019.

Με μία ματιά στον πίνακα κατανομής διαπιστώνει κανείς ότι το μεγαλύτερο ποσό αποδίδεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (11 εκατ.) και από τους νομούς της Π.Κ.Μ. το μεγαλύτερο ποσό, ευλόγως, το παίρνει ο Νομός Θεσσαλονίκης, ύψους 4,3 εκατ. ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι, όμως, ότι, αμέσως μετά, και μεταξύ των υπολοίπων Νομών, πλην Θεσσαλονίκης, στην επόμενη με 1,4 εκατ. έρχεται η Ημαθία (!) και ακολουθούν οι νομοί Σερρών (1,2 εκ.), Πέλλας και Χαλκιδικής (από 1 εκ.), Κιλκίς (958.000) και Πιερίας (934.000 ευρώ).

Τη μερίδα του λέοντος, λοιπόν, έχει τόσο η Κεντρική Μακεδονία όσο και η Ημαθία.

Ελπίζουμε το ποσό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Νομού!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]