Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η ΕΣΕΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με το Περίπτερο του Future of Retail

Σταθερά προσανατολισμένη στον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό του ελληνικού εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ΕΣΕΕ συμμετέχει στη 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, με το Περίπτερο 7 | 3C του «Future of Retail».

Μετά το διεθνές Συνέδριο Future of Retail 2022 που διοργάνωσε η ΕΣΕΕ στο οποίο παρουσίασε το Retail Innovation Lab, με τη συμμετοχή της στη ΔΕΘ θέτει τους εξής στόχους:

Ενημέρωση των εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου αναφορικά με τις νέες, μεγαλύτερες χρηματοδοτικές ανάγκες που – όπως επισήμανε η ΕΣΕΕ στο Υπόμνημα της για τη ΔΕΘ – η ενεργειακή και πληθωριστική κρίση δημιουργούν στις εμπορικές ΜμΕ, με αποτέλεσμα συν τοις άλλοις να δυσχεραίνονται ή/και να καθυστερούν οι επενδύσεις τους σε καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία.

Παρουσίαση των σύγχρονων τεχνολογιών που αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ενθάρρυνση των εμπορικών επιχειρήσεων για την αξιοποίηση των Προγραμμάτων ψηφιακού και «πράσινου» μετασχηματισμού του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και του νέου ΕΣΠΑ.

Βασική επιδίωξη της ΕΣΕΕ με την παρουσία της στη ΔΕΘ είναι να συμβάλλει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο της Πολιτείας με τον επιχειρηματικό κόσμο, ώστε οι μεγάλες προκλήσεις της δυσμενούς διεθνής συγκυρίας να μη θέσουν εν αμφιβόλω τον μεγάλο στόχο της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης των ελληνικών επιχειρήσεων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026 … Τελευταία ευκαιρία για την απογραφή όλων των ανελκυστήρων της χώρας – Τσουχτερά πρόστιμα από 1000 έως 5.000 ευρώ έως και “σφράγιση” ασανσέρ, σε σοβαρές περιπτώσεις

Λίγες μέρες ακόμα έχουν στη διάθεσή τους, οι υπόχρεοι για τη δήλωση στο μητρώο, των ανελκυστήρων –ασανσέρ, καθώς πλησιάζει η

Διαβάστε περισσότερα »

Το κόμμα της «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» και τους 20 βασικούς του άξονες, παρουσίασε η Μαρία Καρυστιανού

«Ελπίδα για τη Δημοκρατία», είναι το όνομα του νέου πολιτικού φορέα με επικεφαλής την Μαρία Καρυστιανού, που παρουσιάστηκε το απόγευμα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]