Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Βεροιώτισσα φιλόλογος που ζει στην Κωνσταντινούπολη μιλά στον ΑΚΟΥ 99,6 για τις ώρες μετά την έκρηξη στην Ιστικλάλ

Για το κλίμα που διαμορφώθηκε στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, μετά την βομβιστική επίθεση στην κεντρική εμπορική οδό της Πόλης (πλατεία Ταξίμ – Ίστικλαλ) μίλησε στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 996 «Λαϊκά και Αιρετικά» η Βεροιώτισσα φιλόλογος Ολυμπία Μπέτσα, η οποία είναι μετακλητή εκπαιδευτικός στην Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή, στο Φανάρι.

Η κα Μπέτσα επέστρεψε στη Βέροια μία μέρα μετά το περιστατικό και την Τετάρτη (16/11/2022) μίλησε στους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη για το κλίμα τις επόμενες ώρες της έκρηξης, ενώ με την ευκαιρία αναφέρθηκε στην ζωή στην Πόλη, την Ρωμιοσύνη και της ομορφιές της «Βασιλεύουσας»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι λεπτομέρειες για την εμπειρία της να διδάσκει στο ιστορικό και εμβληματικό για τον ελληνισμό της Πόλης σχολείο, που συνεχίζει το σημαντικό έργο διδαχής της ελληνικής γλώσσας στα ορθόδοξα παιδιά της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]