Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

H αρχηγός της Εθνικής ομάδας Έλσα Μάστακα στην Βέροια 2017

Την αρχηγό της εθνικής ομάδας Έλσα Μάστακα ενέταξε στο δυναμικό της η Βέροια. Η προσθήκη αυτή θα δώσει άλλη ώθηση και δυναμική στο σύλλογο. 

Σε δήλωσή της η αθλήτρια αναφέρει: “Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Βέροιας για την πρόταση που μου έκαναν και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, και συγκεκριμένα τον κ. Γιάννη  Χασιώτη και τον προπονητή Κώστα Χαραλαμπίδη. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από μια καινούργια ομάδα ουσιαστικά στην κατηγορία, με πολλές καινούργιες παίκτριες και νέους στόχους. Εύχομαι μια υγιή χρόνια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και καλή δύναμη”.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την 1η θέση κατάκτησε ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WORLD ADCC  CHAMPIONSHIP NOGI JIU JITSU στη Κρακοβια

Τη 1η θέση κατάκτησε ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WORLD ADCC  CHAMPIONSHIP NOGI JIU JITSU στη Κρακοβια, Πολωνία αποδεικνύοντας ότι η

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]