Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Γιατί αγρότη επιστρέφεις τα κενά μπουκάλια μπύρας για λίγα σεντ και όχι τις κενές συσκευασίες φυτοφαρμάκων για την ζωή μας;

Από την ίδια στήλη στις 28 Απριλίου 2020 με την τότε θέση μας, «Κάποιοι δεν συμμορφώνονται και συνεχίζουν να δηλητηριάζουν», καυτηριάζαμε την αναίσθητη συμπεριφορά κάποιων «αγροτών» που ελαφρά τη καρδία κάνουν την δουλειά τους και πετούν τις κενές συσκευασίες των φυτοφαρμάκων, δηλητηριάζοντας τους εαυτούς τους, τα παιδιά τους, όλους μας! Δυστυχώς επίκεντρο και πάλι των καταγγελιών είναι η περιοχή του Μακροχωρίου και κάτοικοι όπως και πριν από ένα χρόνο περίπου εκπέμπουν SOS.

 Με την άποψή μας για αυστηρή εφαρμογή του νόμου και επιβολή ποινών και προστίμων, που είχαμε ξεκάθαρα διατυπώσει, συμπορεύεται όπως δείχνουν οι εξελίξεις και ο δήμος Βέροιας, αφού όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, προτίθεται άμεσα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Βέροιας για να υπάρξει ενεργοποίηση των δικαστικών και αστυνομικών αρχών για την πάταξη του φαινομένου.

  Προκαλεί πάντως εντύπωση πώς ο αγρότης φυλάει τις κενές γυάλινες φιάλες μπύρας για να τις επιστρέψει στον μπακάλη της γειτονιάς του και να κερδίσει κάποια σεντ, δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να επιστρέψει στον γεωπόνο τις κενές συσκευασίες φυτοφαρμάκων, για να κερδίσουμε όλοι χρόνια από την ζωή μας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ίσες αμοιβές για άνδρες και γυναίκες: Τι αλλάζει σε μισθούς, προσλήψεις και δικαιώματα εργαζομένων

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου ξεκινά στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που

Διαβάστε περισσότερα »

Καιρίδης: Δείγμα οικονομικής υγείας της Ελλάδας η αύξηση των τιμών στα ενοίκια

Πολιτική αντιπαράθεση πυροδότησε δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο «Ναυτεμπορική TV», καθώς χαρακτήρισε την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]