Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φρόσω Καρασαρλίδου: Ναι στον εκσυγχρονισμό του Χ/Κ Σελίου, όχι σε συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες

Για τη ΝΔ το δημόσιο αντιπροσωπεύει την οπισθοδρόμηση και η ανάπτυξη είναι συνυφασμένη με τους ιδιώτες. Όχι όμως πάντα. Το δημόσιο μετατρέπεται σε θησαυροφυλάκιο όταν πρόκειται για αναθέσεις σε εταιρείες ημετέρων που στήθηκαν εν μία νυκτί. 

 

Εκτάκτως, την περασμένη Παρασκευή, κατατέθηκε τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στο ΤΑΙΠΕΔ για διεξαγωγή διαγωνισμού για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων των εθνικών Χ/Κ Σελίου και Βασιλίτσας.  

Βρισκόμαστε ξανά θεατές μιας πρακτικής γνωστής και χιλιοπαιγμένης. Ο περιορισμός πόρων οδηγεί σε οικονομικό στραγγαλισμό, με φυσικό επακόλουθο την κακή λειτουργία και την απαξίωση της δημόσιας περιουσίας.  

Με αιφνιδιαστικές κινήσεις και χωρίς να γνωρίζουμε αν έχει προηγηθεί διάλογος με την τοπική κοινωνία, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να παραχωρήσει το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της Ημαθίας σε ιδιώτες. 

 

Τα ημίμετρα προεκλογικού χαρακτήρα και τα χατίρια σε ημετέρους είναι το πολιτικό σχέδιο της ΝΔ. Είναι άλλωστε πολύ πρόσφατη η πικρή εμπειρία από τον τρόπο που χειρίστηκαν την περίπτωση της ΕΒΖ στο Πλατύ.
Η “κάθε μέρα και σκάνδαλο” κυβέρνηση, που συμπαρατάσσεται με τράπεζες, funds, ημετέρους, αλλά όχι με το συμφέρον της κοινωνικής πλειοψηφίας, σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.


Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στους εορτασμούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας για τον Όσιο Αντώνιο τον Νέο, πολιούχο της πόλεως

Το απόγευμα της Παρασκευής 31ης Ιουλίου, το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας με 2 χορεύτριες του ντυμένες με την παραδοσιακή βεροιωτικη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]