Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φρόσω Καρασαρλίδου: Είμαστε εδώ, μαζί και στη νέα μάχη

Ο δρόμος για τις εκλογές είναι πλέον μπροστά μας και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την Ημαθία ανακοινώθηκε, σηματοδοτώντας και στην πράξη την ισότιμη συμμετοχή μεταξύ γυναικών και ανδρών στην πολιτική δράση. 

 

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου, καθώς ο καθένας καλείται να δώσει τη μάχη του σταυρού για τον κοινό  στόχο: τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρή πλειοψηφία, στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών, μια αναμέτρηση που θα κριθεί από όλους και κυρίως από τους νέους ανθρώπους. 

 

Τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια να καλπάζουν, τους πλειστηριασμούς να ακρωτηριάζουν χιλιάδες οικογένειες, την παραβίαση των κανόνων του κοινωνικού κράτους και του κράτους Δικαίου, την υποβάθμιση της Παιδείας και της Δημόσιας Υγείας, οδηγούν τη χώρα μακριά από την Δημοκρατία και τη κοινωνική Δικαιοσύνη. 

 

Η εκ νέου συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μου δίνει προσωπικά την χαρά να συνεχίσω μια μάχη στην οποία ήμουν πάντα παρούσα, για τα αυτονόητα δικαιώματα στην υγεία, την παιδεία, την εργασία, την αξιοπρέπεια, που κερδίσαμε με αγώνες, για κάθε δίκαιο αίτημα των πολιτών της Ημαθίας. 

 

Είμαι εδώ και στη νέα μάχη.
Είμαστε εδώ, μαζί με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, για να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, για ένα πιο δίκαιο μέλλον που θα διαμορφώσουμε μαζί, για την Ημαθία και τη χώρα!
Καλό αγώνα!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Η επιτυχημένη παρουσία του Βασίλη Δημητριάδη στην 1η Σύνοδο της ΕΛΑΣ τον καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για το ψηφοδέλτιο Ημαθίας

Στην ιστορική 1η σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου(27/6/2026) στο ξενοδοχείο Grand Hyatt

Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΥΑΒ: 3.250.000 ευρώ, για εσωτερικά δίκτυα σε Ασώματα, Αγία Βαρβάρα και Άμμο και νέο δίκτυο αποχέτευσης στη Δομή Φιλοξενίας

Με αφορμή την ανακοίνωση της έγκρισης χρηματοδότησης ύψους 3.250.000 ευρώ, για την κατασκευή των εσωτερικών δικτύων στους οικισμούς Ασωμάτων, Αγίας

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]