Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φρόσω Καρασαρλίδου για το “κλείσιμο” του Τελωνείου Βέροιας: Δύο μέρες χωρίς εξαγωγές φρούτων

Νέα επιτυχία των “αρίστων” και του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. “Έκλεισε” το Τελωνείο Βέροιας λόγω έλλειψης προσωπικού. Λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας για εργασίες: α) Στρατιωτικών εφοδίων, β) Υγειονομικού υλικού και φαρμάκων, γ) Καυσίμων, δ) Ζώντων ζώων. Μεγάλο το πλήγμα για τις ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ!

@@ads-307@@

 Η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδας σημειώνει ότι το Τελωνείο Βέροιας είναι αδύνατον να αντεπεξέλθει στο έργο του δίχως σημαντική ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, καλεί δε τη διοίκηση της Α.Α.Δ.Ε. να αναλάβει τον υπηρεσιακό της ρόλο, τις ευθύνες που της αναλογούν και να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την επαρκή στελέχωσή του.

@@ads-307@@

 Εμείς καλούμε τον πολιτικό προϊστάμενο αρμόδιο υπουργό εξ Ημαθίας, να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες και άμεσα να λύσει το θέμα.

 Καλούμε επίσης τους φορείς τις Ημαθίας σε ετοιμότητα για το Τελωνείο στην Κουλούρα, γιατί με τους “αρίστους” και το επιτελικό τους κράτος, ο εφησυχασμός και η εμπιστοσύνη δεν πρέπει να υπάρχουν.

ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Κ. Παλουκίδης για οικονομικά της ΔΕΥΑΒ: Με μαθηματική ακρίβεια προς τη χρεοκοπία και την κατάρρευση – Τα επίσημα στοιχεία που «καίνε»!

Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ. Βέροιας, «Ισχυρός Δήμος» Κώστα Παλουκίδη, ανακοινώνονται τα εξής: «Η οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]