Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Βέροια στο γήπεδο Νικοτσάρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου πήρε την νίκη με 2-1 χάρις σε γκόλ που πέτυχαν οι Πασάς στο 32′ και ο Μυστακίδης στο 75”. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 73′ με τον Ηλιόπουλο
: 
Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής εντεκάδα: Βελίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός(c), Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Πόζογλου, Οικονομίκος, Baidoo, Πασάς.
Αναπληρωματικοί: Τσιμόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Manssour, Χαλκιαδάκης, Τασιόπουλος, Ντίνας, Μούργος, Μυστακίδης.
Θετικά ήταν τα συμπεράσματα για τον τεχνικό της Βέροιας που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες ( εκτός από τους τρεις τραυματίες) αν και βρίσκονται στο πιό δύσκολο στάδιο της προετοιμασίας .








