Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φιλική επικράτηση της ΒΕΡΟΙΑΣ επί της Αγ. Μαρίνας με 8-2.

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (22/10) μια ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, αποτελούμενη κυρίως από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τον Αλμωπό, στην Αγία Μαρίνα κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Το τελικό σκορ ήταν 8-2 για τους “κυανέρυθρους” με τέρματα που πέτυχαν οι Βασίλτσης (3), Γκιλιόπουλος (2), Ζυγκερίδης, Μυλωνάς και ο βραζιλιάνος Πεδρίνιο που σκόραρε με φοβερό σουτ.

Για τους γηπεδούχους και τα δύο τέρματα, που ήταν πολύ όμορφα, σημείωσε ο Τάσος Τσακαλίδης.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Κούβαρος Α., Συμπεθέρης, Τζάνι, Τουλουμτζής, Κολίτσης, Κούβαρος Εμ., Πατσιαβούρας, Κουτρουλιάς, Παπαδόπουλος, Ρόκο, Σερασκέρης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι Φλώρος, Μανωλόπουλος, Τσακαλίδης, Κουκλανιώτης, Τεπετός.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Πατσιαβούρας, Λεφίδης, Τσουλχάι, Τσιότρας, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Τρούπκος, Μυλωνάς, Πεδρίνιο, Ζυγκερίδης.
Έπαιξαν και οι Χατζηπαναγιωτίδης, Ντιούδης, Γκιλιόπουλος, Φωτόπουλος, Βασίλτσης.

πηγή. kerkidasport.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ Κ-23 – ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11-7-2026 στην Κραϊόβα της Ρουμανίας το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ-20. Στα 800 μ. με την Εθνική ομάδα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]