Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κο Απόστολο Βεσυρόπουλο

Ευχαριστώ δημόσια τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, για την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειας υποβολής της πρότασης του Δήμου Αλεξάνδρειας στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 4.3.1 ΤΗΣ Ε.Υ.Ε. Π.Α.Α._ΜΙΚΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, της χρηματοδότησης του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ“, ύψους 2.194.800,00 ευρώ.

Η άριστη συνεργασία μας, επιβεβαιώνεται καθημερινά με τη διεκπεραίωση όλων των τοπικών υποθέσεων του Δήμου μας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Vincent van Gogh για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας,την Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]