Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΕΣΡ: Στο μικροσκόπιο οι ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές – Απειλεί με κυρώσεις

Με θέματα που συνδέονται, κυρίως, με την ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων ασχολήθηκε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), σε προγραμματισμένη συνεδρίασή του. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προβλήθηκε και η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δεύτερη ματιά», η οποία μεταδόθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΣΡ, τα μέλη του Συμβουλίου εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι παρατηρούνται φαινόμενα υποβάθμισης της ποιότητας των εκπεμπομένων προγραμμάτων. 

Ιδιαιτέρως απασχολούν το Συμβούλιο η ποιότητα του δημόσιου λόγου, το ζήτημα της αμεροληψίας των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών και το κλίμα πόλωσης που καλλιεργείται. 

Έτσι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε ο έλεγχος όλων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών προγραμμάτων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, δημόσιων και ιδιωτικών, καθ’ όλη η διάρκεια του Σεπτεμβρίου και η έναρξη διαδικασιών ελέγχου και επιβολής κυρώσεων στις περιπτώσεις που αυτό επιβάλλεται.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Ποινή φυλάκισης 20 μηνών με 3ετή αναστολή για τη διαρροή των email των αποδήμων

Την ενοχή της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου για την υπόθεση διαρροής των email των αποδήμων Ελλήνων ψηφοφόρων λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]