Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έρχονται νέα μέτρα για να δουλέψουν καταστήματα ρούχων και υποδημάτων

«Η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την ένδυση και υπόδηση και θα το δείτε τις επόμενες μέρες» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

@@ads-304@@

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να πάθει ζημιά τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στέλνοντας μήνυμα προς τους εμπόρους μέσω του ΣΚΑΙ.

Τόνισε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εμπόρων καθώς δεν είναι ανοιχτές οι δραστηριότητές τους στις εκπτώσεις ωστόσο εξήγησε ότι η κυβέρνηση θα το διορθώσει, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις και συζητούν με την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε νέα μέτρα για τα μικρά καταστήματα μέσα στις επόμενες ημέρες, λέγοντας ότι προτεραιότητα θα δοθεί στους κλάδους της ένδυσης και της υπόδησης καθώς έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά. Ζήτησε χρόνο από τους εμπόρους προκειμένου να αναπτυχθεί το κυβερνητικό σχέδιο.

@@ads-96@@

Ο,τι είπαμε πως θα καταβληθεί, έχει πληρωθεί σημείωσε ο υπουργός και τόνισε πως οι ιδιοκτήτες που λαμβάνουν μειωμένο ενοίκιο θα λάβουν το επόμενο διάστημα τα χρήματά τους.

Τόνισε ότι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος, ωστόσο η κυβέρνηση έχει απόλυτο έλεγχο της οικονομίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια, ούτε με χρεοκοπία. Θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας, θα γίνουν τα εμβόλια μας, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω».

Πηγή: Dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Λογαριασμοί ρεύματος: «Φουσκωμένα» έρχονται τον Οκτώβριο τα πράσινα τιμολόγια, σε σχέση με τα μπλε

–Χρεώσεις και αυξήσεις, ανά πάροχο Μεγάλη διαφορά καταγράφεται στα τιμολόγια ρεύματος τον Οκτώβριο, κυρίως μεταξύ των πράσινων τιμολογίων που έχουν

Διαβάστε περισσότερα »

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) παρέστη ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, υπογραμμίζοντας τη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]