Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επιστροφή του Σάκη Κανούλα στην Βέροια. Κανονικά οι Λεφίδης – Ιωάννου

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τη ΝΊΚΗ ΒΌΛΟΥ. Το τεχνικό επιτελείο έχει στη διάθεσή του τον Θανάση Κανούλα ο οποίος έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων όπως και οι Δούκας Λεφίδης και Γιάννης Ιωάννου.
Όσο αναφορά τον Μαρτσελο Πέντα, μετά το κάταγμα που υπέστη στον παράμεσο δάκτυλο του αριστερού χεριού στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ακολουθεί ατομική προπόνηση.

Παρά την άδικη ήττα και την κακή συμπεριφορά των φιλάθλων αλλά και του Διαιτητή και επόπτη που ακύρωσαν το κανονικό γκολ του Δημήτρη Μεληκιώτη τα πράγμα στο στρατόπεδο της βασίλισσας του βορρά και η μεταστροφή του κλίματος αφορά σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες όλους που θα κληθούν την Κυριακή να παίξουν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Νίκης Βόλου. 

Παρά την πίκρα του ο κόσμος θα στηρίξει για μία ακόμη φορά την ομάδα. αλλά και οι παίκτες να υπερβάλουν εαυτούς για να πετύχουν την νίκη που θα τους κρατήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 
Προβλήματα σοβαρά δεν υπάρχουν η Διοίκηση είνια δίπλα στους παίκτες ο κόσμος το  ίδιο. Εμπρός λοιπόν όχι άλλη αποτυχία φέρτεται και πάλι τα χαμόγελα και οδηγείστε ξανά την Βέροια εκείνη που τις αξίζει.
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]