Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επιστρέφει στην οθόνη μία από τις καλύτερες οικογενειακές ταινίες όλων των εποχών

Τριάντα σχεδόν χρόνια έχουν περάσει από κείνο το 1990 που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους μια από τις πιο αγαπημένες οικογενειακές ταινίες όλων των εποχών.

Το «Home Alone» δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς όλοι το έχουν δει και έχουν γελάσει με όσα έπαθαν οι φουκαράδες οι διαρρήκτες από τον δαιμονισμένο μικρό Macaulay Culkin.

Το 1992 παρακολουθήσαμε το sequel και το 1997 το «Μόνος στο σπίτι» έγινε τελικά τριλογία, πριν φτιαχτεί και μια τηλεταινία το 2002. Το 2012 ήρθε και το πέμπτο μέρος του franchise, το «The Holiday Heist», το οποίο πιθανότατα χάσατε.

Κι ενώ θα πίστευε κανείς πως τα χρόνια του «Home Alone» πέρασαν ανεπιστρεπτί, η Disney έχει άλλα σχέδια, ανακοινώνοντας μόλις πως σκοπεύει να «επανεφεύρει» το franchise. Αλλά και το «Μια νύχτα στο μουσείο» με τον Μπεν Στίλερ. Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον γενικό διευθυντή της εταιρίας, Bob Iger, σε συνάντηση με επενδυτές.

Οι ταινίες θα έρθουν στο συνδρομητικό κανάλι που εγκαινιάζει η Disney στα τέλη του 2019, το Disney+, για να τα βάλει με τους γίγαντες του streaming. Η Walt Disney Company εξαγόρασε την 20th Century Fox και έχει πλέον άπειρους τίτλους στη διακριτική της ευχέρεια.

Μένει τώρα να δούμε πότε θα εμφανιστεί στους δέκτες το νέο «Μόνος στο σπίτι»…

Πηγή:Newsbeast.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

O Βασίλης Κοκοτσάκης παραιτήθηκε από το κόμμα Καρυστιανού: Δεν μπορεί να ζητάς διαφάνεια και να έχεις «αυλή», το κίνημα έγινε προσωπικό πολιτικό εγχείρημα

Την αποχώρησή του από το κόμμα Ελπίδα για τη Δημοκρατία της Μαρίας Καρυστιανού ανακοίνωσε ο πραγματογνώμονας στην υπόθεση των Τεμπών,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]