Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επί της εκλογικής διαδικασίας στον Άρειο Πάγο

Σε μία ιστορική και κρίσιμη συνεδρίαση του Αρείου Πάγου το βράδυ της Τρίτης, στην οποία είχα την τιμή να παραστώ ως νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, ανακοινώθηκαν τόσο οι συνδυασμοί που θα μετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όσο και αυτοί που «κόπηκαν» κατά τη διαδικασία.

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε τη διαδικασία αναδεικνύεται από το γεγονός πως η Ελληνική Λύση ήταν από τους πρώτους συνδυασμούς που ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την υποβολή των υποψηφιοτήτων το πρωί του Σαββάτου, καθώς και από τους πρώτους συνδυασμούς που δήλωσε νομότυπα το όνομα και το έμβλημά του σύμφωνα με το Νόμο. Η συμμετοχή στη διαδικασία ήταν μεγάλη μου τιμή, καθώς και η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στη Δημοκρατία, κατά τη γνώμη μου, δε χωρούν αποκλεισμοί. Οι δυσχέρειες που αντιμετώπισαν οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι πρέπει να αποτελέσουν τροφή για σκέψη, ώστε στο μέλλον να διευκολυνθεί η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος προς όφελος της δημοκρατικής νομιμοποίησης της εκλογικής διαδικασίας.

Με τιμή,

Θωμάς Καλοκύρης

Δικηγόρος ΜΔΕ

Υπ. Βουλευτής Ημαθίας Ελληνική Λύση

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ημαθία: Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας Φορέων, για την κατάργηση τοπικών διοικητικών επιτροπών του Ε.Φ.Κ.Α

Τη διατήρηση και ενίσχυση των τοπικών επιτροπών του Ε.Φ.Κ.Α. ζητούν με επιστολή διαμαρτυρίας πέντε τοπικοί φορείς της Βέροιας και της

Διαβάστε περισσότερα »

Φρούτα, λαχανικά και είδη ένδυσης, από τους πωλητές Λαϊκών Αγορών, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας

Φρέσκα φρούτα, λαχανικά και  είδη ένδυσης προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας τα Σωματεία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Επαγγελματιών και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]