Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εορτασμός της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα την Κυριακή στη Βέροια

Η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα θα εορτασθεί φέτος, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

α) Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών Κτιρίων των ΝΠΔΔ, οργανισμών, επιχειρήσεων του Δημοσίου και των Τραπεζών, από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου.

β) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών κτιρίων, αρχαιολογικών χώρων και μνημείων κατά τις βραδινές ώρες.

γ) Ώρα 10.20 πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

– Ώρα 10.30 π.μ. επίσημη Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος.

– Ομιλία στον ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου από τον κ. Κλήμη Παπαδόπουλο, Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ημαθίας.

Ιδιαίτερο πρόγραμμα εορτασμού δεν θα εκδοθεί. Να σημειωθεί ότι λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η τέλεση των Δοξολογιών, των Επιμνημόσυνων Δεήσεων, των ομιλιών στα σχολεία, των καταθέσεων στεφάνων στις έδρες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Περιφερειακών Ενοτήτων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και υπό την αυστηρή τήρηση αυτών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου Συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το Σύνολο Αστικής Λαϊκής Μουσικής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου «Προορισμός: Ταξίδι», από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00, στη ΒΙΒΟΝ με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]