Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έντονη οσμή καπνού το βράδυ της Πέμπτης σε όλη την Βέροια

Δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα δεχθήκαμε το βράδυ της Πέμπτης(05/8), από πολίτες σε διάφορες περιοχές της Βέροιας, οι οποίοι εξέφραζαν την ανησυχία τους για την έντονη οσμή καπνού που υπήρχε στην ατμόσφαιρα της πόλης.

Η μυρωδιά ήταν πιο έντονη στο άνω μέρος της πόλης(πλατεία Ωρολογίου, Βικέλα, Παπάγου κλπ) και ειδικά από τις 9 το βράδυ μέχρι και τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία μας ενημέρωσαν ότι υπήρξε ένα πολύ μικρό συμβάν στη Ραχιά, ωστόσο η έντονη μυρωδιά καπνού οφειλόταν στην πυρκαγιά της Ζωοδόχου Πηγής στο Βέρμιο.

Μια πυρκαγιά η οποία είχε τεθεί χθες υπό έλεγχο, αλλά οι έντονοι άνεμοι εξακολουθούν να κρατούν σε επιφυλακή τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τα Περιστέρια της Ειρήνης», του Γιάννη Ναζλίδη, στην ιστορική κεντρική κολώνα της Βέροιας

Στη γωνία των οδών Βενιζέλου, Εληάς και Μητροπόλεως, στο κέντρο της Βέροιας, τοποθετήθηκαν σήμερα «τα Περιστέρια της Ειρήνης», μια εικαστική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]