Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ σε Βέροια και Αλεξάνδρεια για τα μεγάλα έργα φυσικού αερίου

Σειρά εκδηλώσεων σε Βέροια και Αλεξάνδρεια από 28 – 30/11/2022 με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών

Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τα μεγάλα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τους δήμους  Βέροιας, Αλεξάνδρειας και τα Επιμελητήρια Πέλλας και Ημαθίας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στα Γιαννιτσά, τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια με σκοπό να παρέχουν στους πολίτες και τους επαγγελματίες του χώρου έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση  για την πορεία υλοποίησης των έργων και τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, ευκολία στην τοποθέτηση και χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν, με τη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας,  να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης με το δίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων της ΔΕΔΑ στην Κεντρική Μακεδονία είναι το εξής:

Τρίτη 29/11/2022 Βέροια

10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στις πόλεις Βέροια και Αλεξάνδρεια», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Ημαθίας στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Κεντρικής 3).

Τετάρτη 30/11/2022 Αλεξάνδρεια

10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Αλεξάνδρειας (Βετσοπούλου 141) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΤΟ Χ.Κ. ΣΕΛΙΟΥ «Μας δικαίωσε πανηγυρικά η ΕΑΔHΣΥ με την απόρριψη της προσφυγής», απαντάει ο Δήμαρχος, στις βολές Παλουκίδη και Κορωνά για ευθύνες του Δήμου στην απένταξη της Τεχνητής Χιόνωσης -Πράσινο φως, για συνέχιση του έργου, με εξεύρεση νέας χρηματοδότησης;

Το Xιονοδρομικό Κέντρο Σελίου και η απένταξη του έργου τεχνητής χιόνωσης, απασχόλησε στα προ ημερήσιας διάταξης, την συνεδρίαση του δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα »

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας στην Αλεξάνδρεια, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο των θεσμικών αλλαγών που επήλθαν με τον Ν. 5281/2026 για την Πολιτική Προστασία

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]