Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ενημέρωση από την Τροχαία για τα τραπεζοκαθίσματα και ο γερανός επί τω έργω!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον διοικητή της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου, μας ενημέρωσε ότι κατόπιν σχετικής οδηγίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης το πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου για τους υπό κατάληψη δημόσιους χώρους(πεζοδρόμια, ράμπες και πεζοδρόμους). 

Αστυνομικοί της Τροχαίας θα ενημερώσουν αρχικά τους επαγγελματίες και ιδιώτες που καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους για πεζούς (πεζοδρόμια, πλατείες, πεζοδρόμους κλπ), με καταληκτική ημερομηνία ανοχής την 15η Σεπτεμβρίου 2019.

Από τότε και μετά οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα «τσουχτερά» πρόστιμα. Σκοπός είναι η προστασία και διευκόλυνση των πεζών, με ιδιαίτερη έμφαση στα ΑΜΕΑ, που πραγματικά κινούνται μετ’ εμποδίων. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]